Verbouwing woning Laren​

Een typische jaren ’60 woning een totaal nieuw karakter geven, zowel van buiten als van binnen. Een ruime leefkeuken met veel licht en een grote open haard. De stijl? Robuuste luxe!

Door naar achteren en de zijkant uit te bouwen, ontstond een royale plek die inmiddels het hart van het huis vormt.

Buiten werden de gevels gestuukt en voorzien van een grijze zandkleur met een plint van gekapt natuursteen met een verbronsd koperen lijst. Dezelfde lijst die ook het nieuwe, royale ‘aquarium-ruit’ omkadert aan de voorzijde. Het gekapte natuursteen van de plint komt terug in de hoge buitenmuur die maakt dat het lijkt alsof de uitbouw aan de zijkant als een modern element uit het huis is geschoven en elk moment weer zou kunnen inschuiven.

Locatie

Laren

Ontwerper

Soort

Verbouw

Maak een afspraak

Nieuwsgierig geworden in wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.

Uitgelichte projecten

Een greep uit onze projecten. Allen met een totaal eigen stijl, maar altijd met het hoogste afwerkingsniveau. Zoals u van ons verwacht. En ja, daar zijn we best trots op.

Datacenter Amsterdam

22 november 2018

Penthouse aan het IJ

15 april 2017

Gemaal Oudewater

6 februari 2018