Samenwerkende ontwerpers

Een goed ontwerp staat aan het begin van een prachtig eindresultaat. Door samen te werken met Nederland beste ontwerpers kunnen wij tot deze uitzonderlijke resultaten komen. Een perfecte combinatie wat leidt tot vele tevreden klanten.

Kabaz

Kabaz is het bekende Gooise (interieur-) architectenbureau onder leiding van Bertram Beerbaum, André de Vos en Sef van der Plas. Ze werken dagelijks met ruim 20 medewerkers aan het ontwerp en de realisatie van exclusieve woningen en kantoren in Nederland en daarbuiten. Van schets tot oplevering.

Studio Piet Boon

Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende architectuur, interieur- en product design studio erkend om het creëren van het perfecte evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Het multidisciplinaire team ontwerpt bekroonde woningen, zakelijke projecten, hospitality omgevingen en een uitgebreid assortiment aan producten. Studio Piet Boon is opgericht in 1983 door Piet Boon en Karin Meyn in Oostzaan, Nederland.

Grand & Johnson

Vanuit verschillende vertrekpunten delen Jeroom en Bertel de passie voor interieur, kunst en design. Waar de één oog heeft voor het creatieve proces, in een ruimte de mogelijkheden ziet om vernieuwende dingen te doen en buiten de lijnen kleurt, waakt de ander over de planning en het budget. Een absoluut complementair team dus.

Remy Meijers

In het werk van interieurarchitect Remy Meijers vallen alle elementen perfect op hun plaats. Daardoor doen zijn interieurs bijna vanzelfsprekend aan, alsof ze altijd zo geweest zijn. Remy Meijers beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen van interieurs, hij werkt aan een oeuvre waarin ruimte is voor onder meer architectuur, accessoires en meubilair.

Eric Kuster

Het eigen label van Nederlands topdesigner Eric Kuster leeft onder het merk Metropolitan Luxury. Er kunnen geen twee woorden zijn die beter geschikt zijn om  zijn onnavolgbare stijl te beschrijven, die vertrouwt op de perfecte balans tussen klassiek en hedendaags, Europees en internationaal. Een ‘award winning’ combinatie.

Studio Hermanides

Studio Hermanides is in 2008 opgericht. Na te hebben gewerkt voor gevestigde interieurontwerpers zoals Jan des Bouvrie en Marcel Wolterinck, heeft Studio Hermanides sindsdien een eigen reputatie opgebouwd. Als binnenhuisarchitect en stylist opereert de studio zowel in Nederland als internationaal.

Stock Dutch Design

Stock begeleidt het hele proces. Van de eerste schets tot het ophangen van de gordijnen. We hebben jarenlange ervaring in de coördinatie van bouw/renovatie projecten en zijn trots op de geoliede samenwerking met een team van gespecialiseerde vakmensen. We ontzorgen onze klanten volledig en maken mooie herinneringen.

StudioLIV

Tijdloos, elegant en luxueus, het is de signatuur van StudioLIV. Linda Verlouw ontwerpt interieurs die feilloos bij jou passen, bij jouw levensstijl, dagritme en smaak. Smaakvolle, uitgebalanceerde en functionele ruimten, waarin jij daadwerkelijk kunt thuiskomen.

Bob Manders

Bob Manders is een architect die het verleden combineert met een passie voor innovatie. Hij maakt gebruik van het beste uit zijn eigen Nederlandse erfgoed – bijvoorbeeld een waardering van het Rembrandts gebruik van licht – en combineert deze met architectonische principes van erkende meesters van Vitruvius tot Le Corbusier, als toevoeging op zijn eigen unieke benadering.

Heiko Hulsker Architecten

Samen met onze klanten, partners en adviseurs ontwikkelen en realiseren wij duurzame oplossingen voor hedendaagse problemen. De complexiteit hiervan biedt de mogelijkheid om tot creatieve en intelligente oplossingen te komen. Vakmanschap is de sleutel om dromen waar te maken.

Maas Architecten

Wij maken bijzondere architectuur voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Sinds de start van ons bureau in 1991 hebben we honderden vrijstaande villa’s en woningen ontworpen. Maar we ontwerpen ook scholen, zorgcentra, kantoren en andere gebouwen. ‘We beginnen nooit met beeldtaal, onze architectuur komt voort uit ruimtelijke oplossingen.’

Dam & Partners

Dam & Partners Architecten is een in Amsterdam gevestigd, gerenommeerd architectenbureau onder leiding van Cees Dam en Diederik Dam. Het portfolio omvat een breed scala aan projecten die verschillen van complexe stedelijke ontwikkelingen, theaters, stadhuizen en hotels tot luxe woongebouwen en villa’s, interieurs en meubels.

Atelier 3

Wij beschouwen ons werk als dienstverlenend. U heeft een wensenpakket en een droombeeld, dat wij als architect moeten vertalen in architectuur en bouwkunde. Elk ontwerp opnieuw is maatwerk. Dat is de reden waarom onze architecten in zoveel verschillende architectuurstijlen kunnen ontwerpen. Altijd met één filosofie: ’thuiskomen’.

AG Nova

Het proces van bouwen vraagt om constructieve samenwerking en heldere communicatie met alle betrokkenen in het bouwproces: kleurrijke gebruikers, opdrachtgevers, bouwers en beleidsmakers. Daarom bestaat AG NOVA uit echte teamspelers, voor ons is het proces net zo belangrijk als het eindresultaat.

Huis van Strijdhoven

Kees van Strijdhoven is interieurontwerper, gespecialiseerd in het leveren van zorgvuldig op maat gemaakte high-end interieurs en totaalprojecten. Onze elegante en eigentijdse ontwerpen zijn op maat gemaakt om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Unieke en persoonlijke onderscheidenheid staan bij het ontwerpen centraal.

Houweling Architecten

Houweling Architecten, het gerenommeerde architectenbureau in Zuid-Holland, levert unieke ontwerpen met de perfecte uitstraling en sfeer. Ervaar creatieve, duurzame architectuur waarin beleving en uw woonwensen centraal staan, resulterend in een villa van hoogstaande kwaliteit en optimaal woongenot. Vanaf de zoektocht naar een bouwkavel tot aan de ingebruikname begeleidt Houweling Architecten het gehele proces.

Ruim

Ontwerpers René van der Leest en Sigrid van Kleef startten hun bedrijf Studio RUIM in 2003.  Toegewijd aan hun ontwerpen, begeleiden ze elk project van ontwerp tot constructie en van verlichting tot meubels, waardoor het werk een gestroomlijnd proces blijft waarbij alle partijen even betrokken zijn.

Anne Claus

Met oog voor detail en een feilloos gevoel voor styling, ontwerpt Anne Claus interieurs die herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar liefde voor kunst, materialen en texturen werken door in haar interieurs en leiden tot onverwachte combinaties, zich uiteindelijk vormend tot een geheel waarbij alles met elkaar samen valt.

Villanova Architecten

Villanova is een architectenbureau uit Rotterdam met een voorliefde voor renovaties, monumenten en duurzaam bouwen. Ze halen inspiratie uit de wisselwerking tussen architectuur en stedenbouw en tussen gebouw en programma. Ze zijn echte probleemoplossers en worden daarom gevraagd voor bijzondere en vaak unieke opgaven.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig geworden in wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.

Uitgelichte projecten

Een greep uit onze projecten. Allen met een totaal eigen stijl, maar altijd met het hoogste afwerkingsniveau. Zoals u van ons verwacht. En ja, daar zijn we best trots op.

Appartement Spanje

21 juli 2020

Villa Alphen a/d Rijn

6 november 2020

Pied à Terre aan de Zuidas

5 april 2023