Kantoorpand dat voelt als thuiskomen

In dit kantoorpand staat de warme, huiselijke sfeer centraal. Zo is het pand voorzien van een schitterende leefkeuken, inspirerende kantoor- en vergaderruimtes en een betoverende vide die de verdiepingen op bijzondere wijze met elkaar verbindt.

De directieruimte doet niet onder voor een luxe living annex bibliotheek; de ruimte is aangekleed met een sfeervol zitje, het bureau wordt vergezeld door een unieke houten achterwand met panelenstructuur en een lange vergadertafel biedt zicht op een muur waar beelden van gerealiseerde projecten worden gepresenteerd.

Alle ruimtes zijn zo ingericht dat klanten meteen een idee krijgen van de vele mogelijkheden op het gebied van in-en exterieur. Denk daarbij aan de integratie van verschillende soorten verlichting – in/opbouwspots en op onzichtbare wijze weggewerkte armaturen – de vormgeving van natuurstenen blokken met een monochrome uitstraling en naadloze afwerking, de toepassing van high-end en vernieuwende materialen zoals blauwstaal en leer in diverse interieurobjecten, alsook de realisatie van mooie stalen deuren en raamdecoratie.

Locatie

Oudewater

Ontwerper

Soort

Bedrijfspand

Maak een afspraak

Nieuwsgierig geworden in wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.

Uitgelichte projecten

Een greep uit onze projecten. Allen met een totaal eigen stijl, maar altijd met het hoogste afwerkingsniveau. Zoals u van ons verwacht. En ja, daar zijn we best trots op.

Stadsvilla Amsterdam

30 januari 2021

Herenhuis Rotterdam

30 november 2018

Luxe villa Blaricum

6 februari 2018